“سوپ جو” : خانگی

طرز تهیه سوپ جو با فرمت رستورانی

سوپ جو گرم در کنار یک وعده غذایی فوق العاده می باشد و طعم خوب آن در گرو رعایت کردن نکات طبخ آن می باشد که در ادامه این مطلب طرز تهیه سوپ جو و نکات حرفه ای آن را برای شما بیان کرده ایم :

سوپ جو

مواد لازم برای سوپ جو

  • جو :1 پیمانه
  • سینه مرغ :نصف
  • جعفری :1 قاشق غذا خوری
  • پیاز :1 عدد بزرگ خرد شده
  • جو پرک :5 قاشق غذاخوری
  • آب مرغ :2 لیوان
  • هویج رنده شده :نیم کیلو
  • نمک :به میزان دلخواه
  • زردچوبه :1 قاشق غذا خوری
  • فلفل سیاه :1 قاشق چایخوری
  • آرد برنج :1 قاشق غذاخوری سرپر
  • رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذا خوری سرپر
  • نمک :به میزان دلخواه
  • روغن زیتون :برای تفت دادن

 

درست کردن سوپ جو


دنیای از خوشمزه ها قاشق ,طرز ,غذا ,خوری ,میزان ,نکات ,1 قاشق ,غذا خوری ,قاشق غذا ,قاشق غذاخوری ,نمک  بهمنبع

طرز تهیه 2 نوع سوپ + طرز تهیه املت

طرز تهیه آب دوغ خیار فوق العاده

طرز تهیه آجیل پلو به همراه دستور پخت دو مدل شیرینی

طرز تهیه اکبر جوجه و کباب چنجه

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

انجام پروژهای برنامه نویسی ویژال بیسیکویژوال بیسیک VBپروژه های VB.NET فروش اینترنتی نایلون حبابدار ضربه گیر !ایران گردی را با من تجربه کنید لیموشو بلاگ کتابک هر چی که بخوای روان شناس حرفه ای دکتر ایمپلنت تهران راه اندازی تالار | راه اندازی رستوران | راه اندازی صفر تا صد اینجا همه چی هست