طرز تهیه سبزی پلو با ماهی :


حفظ ارزش غذایی مواد اولیه:


برای تهیه سبزی پلو با ماهی سالم در درجه اول مهم انتخاب ماهی و سبزی تازه می باشد.سبزی معمولا در طی عمل آوری و پختن مقداری از ویتامین خودش را از دست می دهد به همین علت توصیه ی ما سبزی تازه می باشد زیرا دارای ویتامین بیشتری است. حتی بعد از پختن که درصدی از ویتامینش را از دست می دهد باز هم دارای ویتامین کافی است. همچنین بهتر است سبزی را در مرحله ی آخر به برنج اضافه کنید که هم مدت زمان و هم حرارت کمتری متحمل شود تا بر اثر گرمای زیاد مولکول هایش تغییر شکل ندهد و از ارزش غذایی اش کاسته نشود.

 

 

ماهی حاوی مواد مغذی بسیاری از جمله امگا 3 می باشد برای اینکه این مواد مفید در حین پخت و پز از بین نرود بهترین روش برای طبخ ماهی آب پز، بخارپز و کباب پز می باشد. زیرا سرخ کردن ماهی در روغن با حرارت بالا باعث می شود بسیاری از مواد مغذی آن از بین برود و همچنین امگا 3 موجود در ماهی با حرارت اکسید می شود و از بین خواهد رفت.

Image result for basmati


دنیای از خوشمزه ها ماهی ,سبزی ,مواد ,حرارت ,ویتامین ,هم ,می باشد ,از بین ,پلو با ,با ماهی ,تهیه سبزیمنبع

طرز تهیه 2 نوع سوپ + طرز تهیه املت

طرز تهیه آب دوغ خیار فوق العاده

طرز تهیه آجیل پلو به همراه دستور پخت دو مدل شیرینی

طرز تهیه اکبر جوجه و کباب چنجه

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

مشخصات

آخرین جستجو ها

قاطی پاتی خبر،فیلم ،آهنگ،عکس آدخت دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. خدمات نماشویی با طناب ارزان زیبایی من بهترین متخصص قلب نارمک دارو های گیاهی وبلاگ رسمی میلاد فنت دانلود کتاب آموزش آرایشگری زنانه خرید و فروش قطعات بلدوزر D155 خرید بازی ا وی اوت a way out